Home » Doorverwijzing

Doorverwijzing

Indien uw kind doorverwezen wordt naar onze kindertandarts praktijk zullen we altijd een eerste kennismaking inplannen. Het vertrouwen tussen kind en tandarts is super belangrijk en op deze manier kan dit rustig opgebouwd worden.

Soms wordt er op voorhand aan een kind beloofd dat er niets anders dan ‘kijken’ zal gebeuren. Breng ons hiervan zeker op de hoogte zodat we het vertrouwen van uw kind niet beschadigen!

Na de behandeling zijn jullie volledig vrij om te kiezen waar de verdere halfjaarlijkse mondonderzoeken gebeuren.

Lachgas Sedatie

Indien u een patiënt wenst door te sturen voor lachgas sedatie zal er altijd eerst een consultatie plaatsvinden. Tijdens dit consult vindt er een eerste kennismaking plaats en wordt er een behandelplan opgesteld en meegegeven met de patiënt.

Wel hadden we graag van u een verwijsbrief en eventuele RX-en ontvangen. Zo kunnen we u ook een verslag toesturen zodat u volledig op de hoogte bent van het verloop van de behandeling bij ons!

Voorwaarden voor lachgas?

  • Miniumum leeftijd van 3 jaar
  • Kindje durft alleen in de stoel zitten
  • Goede communicatie mogelijk

Narcodontie

Wij bieden momenteel geen behandelingen aan onder narcodontie. Dankzij onze jarenlange ervaring met lachgas sedatie slagen wij erin om 98% van de kindjes die worden doorgestuurd voor narcose, gewoon in de stoel kunnen behandelen met behulp van lachgas.

Voor tandartsen

Wilt u een patiënt doorverwijzen? Stuur ons dan even een mailtje met de nodige info en RX-en indien mogelijk.